• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Jak radzić sobie z bólami głowy migrenowymi

Dieta kapuściana polega na tym, że do jadłospisu codziennego dodaje się dużą ilość warzyw. Warzywa to wybitnie bogate źródło witamin, mikroelementów, a nawet błonnika. To naturalnie dzięki ich spożyciu, jelita się oczyszczają, nadmiar kilogramów maleje i człowiek czuje się zdrowszy. Jest to dieta krótkotrwała ze względu na braki białka i wapnia, których człowiek też pożąda, a nie ma ich w warzywach – wypróbuj błonnik z ananasem + cla. Newralgicznym daniem tej diety jest zupa zrobiona z warzyw, po największej części kapusty włoskiej. Wolno ją jeść bez ograniczeń. Do tego wypada popijać sporo mineralnej wody niegazowanej, nawet 2-3 litry dziennie. To, czego nie można, to jadać słodyczy ani cukru. Tak samo alkohol jest zabroniony. Produkty zbożowe i mleczne można jeść dopiero w następnym etapie kuracji. Jest to zwykle 5 dzień stosowania diety. Zaletą jej stosowania jest dostępność dla wszystkich ludzi, bardzo chwalona przez osoby zapracowane, nie mające czasu na jedzenie. Prócz tego bogata jest w błonnik, który ma gigantyczne znaczenie dla odchudzania oraz zdrowia.

1. Zajrzyj tutaj

2. Przeczytaj to

3. Wejdź

4. Zobacz więcej

5. Odwiedź stronę

Comments are closed.